Intalnire de zi, intalnire de noapte

20 Mar

This Saturday was Date-a-lawyer day.

Am pregatit intalnirea, am aranjat sa aiba loc la pranz, la restaurantul Lacrimi si Sfinti. Am ajuns primul, dar avocata nu a intarziat. A luat loc la masuta, ne-am reconfirmat reciproc identitatile si istoricul, apoi s-a hotarat sa conversam liber. Avocata a mancat imperceptibil si mi-a vorbit incontinuu. Dupa trei ore a cerut o cafea si a continuat la fel de fresh. Am acoperit tot: de la bijuterii si parfumuri, iepuri si nemti, parcari subterane si plaje cu nisip grunjos, pana la Malaga si Marbella, Marmaris si Grecia (intreg teritoriul). Mi-a marturisit ca admira mult casniciile in care barbatul se ocupa de tot.

Dar nu regret intalnirea. Am avea o lume grozava daca ar fi compusa numai din persoane precum prietenii si cunoscutii mei. Plus oamenii surprinzatori.

Noaptea, am avut un vis de 8 Martie. Am visat ca, de Ziua Femeii, fosta mea iubita ma rugase sa-i imprumut masina mea (in vis era un Tico; ea si-ar fi dorit sa achizitionam cu totul altceva, dar in vis un Tico interpreta rolul automobilului meu) ca sa exerseze in parcare schimbatul vitezelor (!). Aveam un joc cam asa, eu si ea: eu fugeam (pe jos) in parcare dintr-un loc intr-altul, iar ea venea cu masina cat mai repede dupa mine. Era tare bucuroasa sa ma alerge cu Tico-ul si sa schimbe vitezele, si facea chestia asta surprinzator de des, daca e sa tinem cont de distante.

La un moment dat, am observat ca, desi tinea motorul masinii in continuare pornit, iubita nu mai venea la mine, dupa mine. M-am dus eu la ea si am privit-o prin geam. Nu m-a bagat in seama. Se distra de minune sa schimbe vitezele stationand. Iar eu trebuie sa recunosc ca m-am bucurat si eu sa o vad atat de fericita, chiar daca nu multumita mie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: