Achizitii improbabile, dar care au avut totusi loc

10 Iun

Am lasat sa se adune in mine foarte multe lucruri, in timp ce altele m-au parasit si nu am avut ce face. Chiar daca aleg sa vorbesc doar despre carti acum (si tac in alte privinte), problema ramane in continuare groasa. Am unele lipsuri, de ce sa nu o recunosc, si as face bine sa le remediez, sa le astup simultan cu explorarea altor directii. Oare ma impart intre prea multe scopuri mici?

 

 

 

 

 

 

 

 

Foarte pe scurt: am atat de mult de citit! Si cred ca nu o sa razbesc fara ajutorul unui Browsing Kangaroo (disparut…).

Imi trebuie (lo necesito!) acel ajutor de lectura, acea creatura care sa sara din carte in carte, iar atunci cand sta pe loc sa dea paginile foarte repede.

Cred ca ma vait prematur; chiar daca atatea volume ma asteapta, eu nu reusesc sa parasesc cartea lui M. Blecher, am fost capturat de ea, mi-e imposibil sa ma tin de plan si sa citesc repede si mult, cand fiecare paragraf se cere analizat si admirat.

M. Blecher a fost un semizeu; probabil nici cangurul-de-rasfoit-carti nu l-ar fi invins in lupta dreapta.

 

Altceva: multumita cuiva care a insistat pe AtelierKULT, am inceput sa lucrez foarte serios la o povestire biopunk. La ce m-am gandit: la un baiat din provincie, un baiat incomplet, care va imprumuta organe de unde poate, in general din localitate, ca sa reuseasca sa mearga in vizita la rudele din capitala; are sa ii roage sa ii ofere o mica suma de bani pentru repararea sau inlocuirea instalatiei de respirat (un casalot mural) din casa de la tara, dar si sa le dea un anunt important, o stire care, din cine stie ce motive, nu apare la televizor.

Anunțuri

3 răspunsuri to “Achizitii improbabile, dar care au avut totusi loc”

 1. Radu Romaniuc 10 Iunie 2012 la 18:51 #

  E frumoasă ideea. Sper să se mai țină concursul. Ar trebui să scrii povestirea oricum.

  • maulgartimon 11 Iunie 2012 la 19:49 #

   Tema poate vira, intr-adevar, dar un concurs sigur se va tine. Iar eu am sa termin candva toate lucrurile incepute. Am o lista ingrijoratoare de povestiri pornite – tocmai datorita aglomeratiei lor, textele mele se ciocnesc unele de altele la start.

  • http://autokreditnet.club/ 31 August 2017 la 2:35 #

   I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: