Exprimari brutale

10 Dec

S-au adunat unele chestiuni pe care ar fi bine sa le transcriu aici. Bunaoara Will Self, exprimarile sale brutale, si pot spune ca Will iti serveste exprimari cu o aroma intensa, intepatoare, invinetindu-i pe cei luati pe nepregatite:

Isi aminti cum statea treaba in tinerete, cum intimitatea se nastea din interactiunea sexuala: intelegerea tacita de a refuza sa fie stanjeniti de flatulenta vaginala. Totul ajungea la apogeu odata cu nasterea, cu vaginul ei care statea sa plesneasca, desertand pe lenjeria de plastic cativa litri din ceea ce parea sa fie supa won ton.

De ce nu ajunsese inca, pentru ca ea sa se poata agata de catargul lui? De indata ce Simon ajungea acolo, seara se transforma intr-o punte inclinata, ei doi alunecand pe ea spre pat.

Un adevarat pumn de plumb iese la rastimpuri dintre pagini si tinteste de minune, izbind in plina figura/moaca.

  Maretele maimute a aparut la Polirom. Nota autorului este din partea unui cimpanzeu, fireste. Culmea: cu vreo doua luni in urma, am conceput la randul meu o povestire scrisa de o maimuta, un „testimonial”. Doar nu imi imaginam ca sunt primul care s-a gandit la una ca asta?…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: