Sinestro este Mark Strong, sa ne bucuram!

31 Iul

Banuiesc ca dintre toti supereroii, Green Lantern ar trebui sa ne fie cel mai drag, intrucat el nu dispune de o arma anume (isi foloseste rar chiar si pumnul), ci trebuie sa isi imagineze una, in functie de situatie, de necazurile in care intra sau pica.

Asadar, sa ne bucuram de filmul lui (desi subtitlul este o prostie), caci ar trebui sa fie flexibil si sa nu se arunce de multe ori la rand cu acelasi ciocan sau cu aceeasi plasa.

Din fericire pentru toata lumea, Sinestro este Mark Strong. Cu el in film, sunt multumit de Green Lantern. Altminteri, Ryan Reynolds de unul singur e insuficient, ca supererou, cel putin (nu inteleg nici succesul constant pe care il are prin topurile oamenilor frumosi; nici chiar cu un efort de imaginatie eu nu reusesc sa ii sesizez sex-appeal-ul); ca sofer de tir ingropat de irakieni a mers, s-a descurcat.

Thor, de pilda, mi s-a parut nesatisfacator, acel film nu a dispus de un actor intr-un rol gri care sa atraga si sa seduca (ce ar fi fost Drive Angry fara William Fichtner, contabilul? Un kk colosal, servit cu lingurita). Idris Elba – Heimdall – a incercat ceva in Thor, eu am apreciat ce a realizat cu rolul lui, dar era nevoie de inca ceva, de inca cineva, intrucat chiar un intreg film (superproductie) nu se poate sprijini de un portar.

Si este trist si injust ca, in aceasta categorie de filme, actritele nu fac absolut niciun efort sa fie remarcate si tinute minte.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: