Condamnatul

22 Iun

Nu am niciun merit ca am observat stirea despre cainele condamnat in Israel. Asadar, intr-un mod pervers, aproape ca imi face placere sa traduc asta de la BBC (si sa o slefuiesc, dar prea putin, caci e aproape minunata in original):

Un tribunal religios evreiesc a condamnat la moarte (prin lovire cu pietre) un caine vagabond intrat in raza de actiune a institutiei; existau temeri ca acest caine ar fi reincarnarea unui avocat care in trecut i-a insultat pe judecatorii membri ai acelui tribunal.
In urma cu cateva saptamani, cainele a intrat in tribunal si nu se mai dadea dus. Atunci, un judecator si-a amintit cum in urma cu 20 de ani blestemasera spiritul unui avocat dezagreabil sa treaca in corpul unui caine.
Se zice ca animalul s-a facut nevazut inainte de executarea sentintei – unul dintre judecatori rugase cativa copii din zona ultraortodoxa sa execute ordinul tribunalului de a-l batatori ( 🙂 ) pe caine cu pietricele de diverse marimi.
Tribunalul chibzuise ca aceasta ar fi fost cea mai potrivita metoda de a-l invata minte pe avocatul acum in stare de caine (bine, sub forma de caine).
O organizatie care se ocupa cu protectia si binele animalelor a dat in judecata intreg completul de judecata (aparent BBC il citeaza uneori si pe Gheorghe Dinica).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: